back to top

Op 1 april 2018 kreeg ik de kans om dit mooie pandje te kopen en op deze unieke locatie mijn eigen onderneming te starten.

Een prachtige dames boutique met mooie merken. Aangezien het karakteristieke pandje een leven lang bewoond is door onze buurvrouw,

heb ik haar naam in ere willen houden. Buuf Jelly is verbonden  aan het groente winkeltje die ze ooit runde met haar ouders.

Ze bleef alleen en zonder kinderen en werd uiteindelijk op een paar weken na 100 jaar . Vanwege de verhuizing van de Coop en de komst van de loopbrug, is hier een nieuwe route ontstaan die langs het pandje van Buuf Jelly voert. Bovendien profiteren we van de vele toeristen die per boot, fiets, trein, camper of ander sinds Stavoren aandoen. Per slot van rekening zit ik aan de elfstedenroute. Buuf Jelly is precies geworden wat ik me had voorgesteld. De leukste winkel aan het ijsselmeer! Van 1 ding heb ik spijt, ik had veel eerder ondernemer moeten worden. 

Met groot enthousiasme ga ik mijn 6e jaar in.

Ik hoop jullie snel in de winkel te mogen begroeten.

Lieve groetjes Harriët